Sălile de sport se pot redeschide în Iratoșu și Vladimirescu! La Hășmaș se aplică reguli suplimentare toată săptămâna

  de Special Arad | 11 aprilie 2021, 12:31 PM | Știri Arad

  0

  Au apărut noi modificări privind restricțiile suplimentare. Astfel, unele dintre localități au scăpat de restricții, altele trebuie să le aplice de luni până duminică. Așadar, față de situația înregistrată la data de 09.04.2021, în următoarele unități administrativ-teritoriale, la data prezentei hotărâri, a fost depășită incidența de 7,5 cazuri COVID-19/1000 de locuitori: Hășmaș.

  Față de situația înregistrată la data de 09.04.2021, în următoarele unități administrativ-teritoriale, la data prezentei hotărâri, incidența cazurilor COVID-19/1000 de locuitori a scăzut sub 3,5: Vladimirescu, Iratoșu.

  De asemenea, la Hășmaș se aplică în fiecare zi închiderea magazinelor de la ora 18 și oprirea circulației la ora 20, în timp ce Iratoșu și Vladimirescu ies din categoria cu aplicarea restricțiilor în weekend. La Iratoșu și Vladimirescu se pot deschide de mâine sălile de sport/fitness.

   

  View Fullscreen

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.