Mitică Dragomir s-a bătut cu Moroșanu, în plină stradă, în București. Poliția s-a sesizat din oficiu

  de - | 9 November 2022, 8:42 AM | Naţional

  0

  captură video

  Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost implicat, marți seara, într-un conflict violent cu protestatarul Marian Moroșanu, poreclit „Ceaușescu”, cu care mai avusese o altercație fizică și în urmă cu doi ani, relatează GSP.ro.

  Protestatarul Marian Moroșanu „Ceaușescu” susține că a fost victima unei agresiuni din partea lui Mitică Dragomir și a bodyguard-ului acestuia. Polițiștii secției 1 din Capitală s-au autosesizat după scandalul uriaș din fața sediului postului de televiziune B1 TV, unde „Corleone” participase la o emisiune. Au apărut și primele reacții, din partea ambelor tabere, scrie Gândul.

  Scenariul conflictului s-a asemănat aproape în totalitate cu cel din septembrie 2020.

  Iată ce informează Poliția Sectorului 1 din Capitală despre incidentul de marți seara: „Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, în care a avut loc o agresiune între mai multe persoane, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: Polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”.

  Vezi VIDEO cu incidentul AICI.

  Dragomir a declarat despre incident următoarele, la o emisiune de la Realitatea PLUS: „Eu am vrut să mă duc la mașina și să plec. Dacă te oprește cineva și te injură pe stradă, nu reacționezi? Acțiunea s-a desfășurat foarte rapid, nu am putut să sun la 112. Totul s-a întâmplat în doar 10 secunde. Pune unul câinele pe tine, iar tu suni la 112?”.

  „Cred că victima sunt eu. Eu l-am criticat pe acest Mitică Dragomir pentru cât a furat. El și-a adus șoferul să mă bată. Eu doar l-am criticat, el a sărit mereu la bătaie. Diferența între Dumitru Corană și Mitică Dragomir este mare. El nu avea comportamentul acestui personaj sinistru din politică. Când a ieșit el de la postul TV B1 i-am adus doar critici, iar el și șoferul au sărit să mă lovească. Ăsta cred că a fost ordinul lui Mitică Dragomir”, a declarat Marian Moroșanu „Ceaușescu”, în aceeași emisiune.

  Surse: GSP, Gândul.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.