Șah Club Vados Arad oferă trei șahiști naționalei României, care va înfrunta, în 2 mai, Italia!

  de Dan Lazăr | 1 mai 2020, 2:36 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Șah Club Vados Arad este deținătoarea medaliei de bronz în Superliga masculină de șah, trei dintre șahiștii care au repurtat această performanță fiind selecționați în echipa României, care va înfrunta, sâmbătă, naționala Italiei, într-un meci online.

  GM Tiberiu Georgescu (foto), IM David Alexandru și IM George Stoleriu sunt cei trei șahiști legitimați la clubul arădean condus de inimosul Alin Câmpeanu.

  „Sâmbătă, 2 mai, de la ora 18:00, se va desfășura un meci tur-retur, la șah rapid, între echipele Italiei și României, la 10 mese, pe platforma playchess. Directorul de meci este D-l Lucian Jugaru și se va juca tot în camera FRSah din Clubs&Federations–Romania–FR Sah–Tournaments. Ritmul de joc va fi 12min+3s”, anunță Federația Română de Șah.

  Componența echipelor:

  ITALIA

  Basso, Pier Luigi
  Moroni, Luca jr
  Valsecchi, Alessio
  Sonis, Francesco
  Lodici, Lorenzo
  Dvirnyy, Danyyil
  Gilevych, Artem
  Pescatore, Lorenzo
  Barp, Alberto
  Lumachi, Gabriele

  ROMÂNIA

  Deac, Bogdan
  Pârligras, Mircea
  Istrățescu, Andrei
  Jianu, Vlad
  Miron, Lucian
  Georgescu, Tiberiu
  Gavrilescu, David
  Costachi, Mihnea
  David, Alexandru
  Stoleriu, George

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.