vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Saga Djokovic la final. Ministrul Imigrării a luat decizia de a anula viza tenismenului. În lipsa unei contestații, numărul unu mondial va fi expulzat din țară

  de - | 14 ianuarie 2022, 9:16 AM | Internaţional | Sport

  0

  Ministrul Imigrării, Alex Hawke, și-a folosit puterea personală pentru a anula viza lui Novak Djokovic, în timp ce avocații săi se pregătesc să depună o acțiune imediată împotriva deciziei.

  Mișcarea a pus în agitație căutarea numărului 1 mondial de tenis pentru un al 10-lea Australian Open, turneul care va începe luni. Dacă nu contestă decizia în instanță sau nu reușește să o facă, va fi imediat expulzat din țară.

  Domnul Hawke a spus vineri după-amiază târziu:

  „Astăzi mi-am exercitat puterea în temeiul secțiunii 133C(3) din Legea privind migrația de a anula viza deținută de domnul Novak Djokovic din motive de sănătate și bună ordine, pe motiv că era în interesul public să fac acest lucru.

  „Această decizie a urmat ordinele Curții Federale de Circuit și Familie din 10 ianuarie 2022, anulând o decizie de anulare prealabilă din motive de echitate procedurală.

  „În luarea acestei decizii, am luat în considerare cu atenție informațiile furnizate de Departamentul Afacerilor Interne, Forța de Frontieră Australiană și dl Djokovic.

  „Guvernul Morrison este ferm angajat să protejeze granițele Australiei, în special în legătură cu pandemia de COVID-19.”

  Sursa: The Age

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.