duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Sacii galbeni pentru deșeurile reciclabile sunt distribuiți gratuit către abonații RETIM din mediul rural

  de Special Arad | 7 martie 2022, 2:25 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat.Compania RETIM informează abonații din mediul rural că a început distribuirea gratuită a rolelor de saci galbeni. Acești saci sunt predați către fiecare primărie din zona rurală a județului Arad, iar clienții sunt rugați să îi ridice de la sediul primăriei de care aparțin. 

  DISTRIBUIREA GRATUITĂ A SACILOR GALBENI ÎN JUDEȚUL ARAD

  Distribuirea gratuită a rolelor de saci galbeni se va realiza în conformitate cu programul prezentat mai jos în cadrul acestui articol. Rolele de saci galbeni vor fi predate de către RETIM fiecărei primării din zona în care firma operează.

  Încurajăm și rugăm toți clienții RETIM să se prezint la primăria de care aparțin pentru a putea să-și ridice gratuit rola de saci galbeni.

  O rolă conține 30 de saci galbeni destinați colectării deșeurile reciclabile deșeuri, la o frecvența de ridicare de o dată la două săptămâni, în conformitate cu graficele comunicate de către RETIM. Această cantitate de saci este suficientă pentru anul contractual curent.

  Tabel foto

  COLECTAREA SEPARATĂ A DEȘEURILOR

  Colectarea separată a deșeurilor este obligația legală a tuturor cetățenilor, iar deșeurile reciclabile care se depozitează în recipientele galbene sunt cele mai importante. Reamintim, astfel, tuturor clienților RETIM care sunt deșeurile care se pun în sacul galben

  • METAL – Doze aluminiu, conserve, tuburi de alimente, folie de aluminiu
  • PLASTIC – PET (suc, apă, bere), folie de plastic, pungi și ambalaje din plastic,

  flacoane (șampon, detergent).

  • HÂRTIE – Maculatură (caiete, cărți, ziare, reviste)
  • CARTON – Ambalajele din carton (cutii, ambalaje alimentare). Tetrapack (cutii de lapte, tomate, sucuri)

  Este foarte important ca ambalajele să nu conțină resturi alimentare. Pentru a folosi la maximum capacitatea sacului galben vă rugăm pliați, turtiți sau striviți ambalajele.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.