Pariu cu miză imensă pus cu șeful Facebook

  de Andrei Fuliaș | 16 septembrie 2016, 2:58 PM | Internaţional | Social Media

  0

  O tânără din localitatea Lewes, regiunea East Sussex, din Marea Britanie, a pus un pariu cu o miză imensă cu Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook.

  Callan Brown, căci așa se numește tânăra în cauză, i-a scris un mesaj lui Zuckerberg în care îl întreba pe acesta ce ar putea face ea ca șeful Facebook să-l scoată de pe rețeaua de socializare pe miliardarul Donald Trump, candidat la președinția Statelor Unite ale Americii.

  Mesajul sună în felul următor:  „Hey Mark! Mă îndoiesc că vei lua în serios acest mesaj sau că măcar îmi vei răspunde. Dar câte like-uri ar fi nevoie ca să-l scoți de pe Facebook pe Dolad Trump. Voi face poză și voi posta!”

  Surprinzător sau nu, fondatorul Facebook i-a răspuns tinerei și s-a arătat deschis provocării: „Hey Callan, e o cerință destul de importantă. Dar îți voi da o șansă. Va trebui să aduni 500.000 de like-uri, 50.000 de comentarii și 20.000 de distribuiri. – Mark”

  pariu

  Zis și făcut! Tânăra din Marea Britanie a fotografiat convorbirea cu șeful Facebook și a postat-o pe rețeaua de socializare. În numai 13 ore a reușit să adune peste 389.000 de like-uri, peste 69.000 de comentarii și peste 42.000 de distribuiri.

  Așadar, tânăra a reușit să depășească în scurt timp două din cele trei praguri cerute de Zuckerberg și cu siguranță în câteva ore va depăși și numărul de like-uri cerut de fondatorul Facebook.

  postare-callan-brown

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.