miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Pariu cu miză imensă pus cu șeful Facebook

  de Andrei Fuliaș | 16 septembrie 2016, 2:58 PM | Internaţional | Social Media

  0

  O tânără din localitatea Lewes, regiunea East Sussex, din Marea Britanie, a pus un pariu cu o miză imensă cu Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook.

  Callan Brown, căci așa se numește tânăra în cauză, i-a scris un mesaj lui Zuckerberg în care îl întreba pe acesta ce ar putea face ea ca șeful Facebook să-l scoată de pe rețeaua de socializare pe miliardarul Donald Trump, candidat la președinția Statelor Unite ale Americii.

  Mesajul sună în felul următor:  „Hey Mark! Mă îndoiesc că vei lua în serios acest mesaj sau că măcar îmi vei răspunde. Dar câte like-uri ar fi nevoie ca să-l scoți de pe Facebook pe Dolad Trump. Voi face poză și voi posta!”

  Surprinzător sau nu, fondatorul Facebook i-a răspuns tinerei și s-a arătat deschis provocării: „Hey Callan, e o cerință destul de importantă. Dar îți voi da o șansă. Va trebui să aduni 500.000 de like-uri, 50.000 de comentarii și 20.000 de distribuiri. – Mark”

  pariu

  Zis și făcut! Tânăra din Marea Britanie a fotografiat convorbirea cu șeful Facebook și a postat-o pe rețeaua de socializare. În numai 13 ore a reușit să adune peste 389.000 de like-uri, peste 69.000 de comentarii și peste 42.000 de distribuiri.

  Așadar, tânăra a reușit să depășească în scurt timp două din cele trei praguri cerute de Zuckerberg și cu siguranță în câteva ore va depăși și numărul de like-uri cerut de fondatorul Facebook.

  postare-callan-brown

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.