marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Să mai zică cineva că Aradul nu-i în față! Avem portal ultracentral direct spre China

  de Raluca Medeleanu | 8 iunie 2018, 10:03 AM | Pamflet | Recomandările editorilor | Topic special

  11

  (foto: M. I.)

  O fi orașul nostru cu părți rele, or fi pistele de biciclete de râsul curcii, or fi clădirile într-o eternă descompunere, dar în această dimineață ne-a fost dat să descoperim că avem, în sfârșit, un motiv cu care să ne lăudăm! Avem ceva ce niciun oraș din România, nici măcar vreunul din Europa ori America nu are… Avem portal direct spre China, frate! Și teleportarea o poți face gratuit, chiar direct din centrul orașului.

  După cum spuneam, portalul ăsta spre China, care e deghizat ostentativ într-un crater de toată frumusețea sălbatică, nu că e central, ci e ultracentral! Direct pe Bulevardul Revoluției, la nici 50 de metri de McDonald’s, așa că numai bine, înainte să pleci în călătoria magică, poți să-ți iei și mâncare la pachet, ba chiar și o carte de citit pe drum, că e aproape și librăria.

  Na, să mai spuneți că nu trăiți într-un oraș ultramodern!

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Da stai un pic . De unde stiții ca duce pana in china ? Ati mers pana la capatul portalului ? Sau pote nici portal nu ii si sa lasat pamantul in jos la ce buni muncitorii avem . Va rog raspundeti-mi ca ati facut un aeticolo fara nici o informatie logica si legata de acest portal inafara de mentionarea locului unde a fost gasit portalul ……

   0 voturi
   +1
   -1
  2. Păi n-are cum să fie spre China, fraților, ca asta e pe aceeași emisfera cu noi. Si Japonia, ca tot dădea cineva o altă destinație. Poate spre Australia. Oricum e mișto, parcă suntem în Total recall, ăla cu Colin Datele, nu ăla cu Arnold

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.