marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  S-a făcut liniște la UTA! „S-a reglat, totul este rezolvat”

  de Lucian Dănilă | 18 noiembrie 2021, 6:32 PM | Sport

  0

  Au trecut aproape trei săptămâni de când Gyuszi Balint, antrenorul echipei UTA, vorbea despre anumite probleme interne la clubul UTA. Declarațiile veneau la câteva minute după înfrângerea de pe teren propriu cu Chindia și au avut darul de a pune pe jar mai ales masa de suporteri ai Bătrânei Doamne.

  Între timp, lucrurile par rezolvate. Gyuszi Balint și Alexandru Meszar au purtat câteva discuții în această pauză generată de jocurile echipei naționale, iar în acest moment tot lotul de jucători, cu excepția celor accidentați, este gata pentru înfruntarea de la malul Mării Negre cu Farul Constanța.

  „Relațiile bune cu conducerea clubului nu au dispărut niciodată. A fost acea problemă datorată unei comunicări mai puțin eficiente dar totul este reglat, totul este rezolvat, suntem cu toții conectați la ceea ce avem de făcut, bineînțeles fiecare pe felia lui, și mergem cu încredere și curaj la Constanța“ a declarat Balint.

  Antrenorul Bătrânei Doamne spune că a folosit aceste două săptămâni de pauză competițională atât pentru a pregăti jocul cu Farul, dar și pentru a suda și mai mult relațiile între jucători. „Sunt de părere că nimic nu este întâmplător și am folosit acele zile de weekend pentru a ne deconecta, pentru a socializa și pentru a reînchega legăturile dintre noi, mai ales legăturile sufletești; nu pentru că ar fi fost subțiate sau ar fi dispărut dar a fost momentul potrivit pentru a dedica mai mult timp și acestui aspect“, a continuat antrenorul echipei UTA.

  Programul echipei arădene a fost dat peste cap și de refuzul sârbilor de la Kolubara de a susține acel joc amical care era programat în Serbia. „Această pauză a însemnat pentru mine o provocare, pentru că aveam o planificare ce conținea un meci amical. Am fost dați peste cap de refuzul sârbilor, care ne-au ținut până în ultimul moment să ne anunțe că nu pot găsi teren. I-am invitat la noi ca să ne putem face programul, dar – din nou – am fost refuzați și a trebuit să readaptez tot ciclul din mers”, spune Balint.

  Farul – UTA se joacă sâmbătă, de la ora 15, și va fi televizat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.