luni, 4 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  S-au pus la coadă și au așteptat cuminți, dar nu știau exact pentru ce, însă mulți erau convinși că vor cumpăra „medicamentul pentru Covid”

  de Special Arad | 3 decembrie 2020, 8:15 AM | Naţional

  1

  (foto: captură video, Digi24)

  Multe dintre persoanele care s-au așezat ieri la coadă în fața Institutului Cantacuzino nu știau ce urmează să cumpere. Conform sursei citate, oamenii au venit să achiziționeze cel mai nou produs lansat pe piață de centrul de cercetare, un supliment cu proprietăți antioxidante despre care cred că ar fi „o pastilă pentru Covid”.

  Suplimentul dezvoltat de Institutul Cantacuzino se numește Orostim-HV, are rol de stimulare a imunității și este recomandat în perioadele cu infecții respiratorii. Oamenii veniți încă de la 5 dimineață să-și achiziționeze medicamentul s-au supărat când au aflat că stocul s-ar putea epuiza până să ajungă în față să-l cumpere.

  Mai mult, unii oameni care s-au îmbulzit la coadă la Institutul Cantacuzino nu știu cu exactitate pe ce urmează să dea banii. Un bărbat susține că îl va lua și „vedem noi dacă e bun sau nu”.

  Bărbat: Să stăm să înghețăm de frig acilea că nu mai au.
  Reporter: De la ce oră așteptați?
  Bărbat: Pe la ora 7 și jumătate sunt aci.
  Reporter: Nu vă e frică să stați în această îmbulzeală?
  Bărbat: Păi, dacă lumea se îmbulzește eu ce să fac, să stau să… nu iau. Și ce dacă stau în imbulzeală ce se întâmplă?
  Reporter: Ce știți despre acest medicament?
  Bărbat: Nu știu nimic și nici nu… e un medicament ca orișicare.
  Reporter: Și atunci merită să așteptați pentru el?
  Bărbat: Vedem noi dacă e bun sau nu. Dacă stăm ca proștii sau nu stăm ca proștii aici.

  Un altul susține că „văzând la televizor că au ieșit niște pastile pentru COVID am venit să văd dacă mai sunt. S-au epuizat în 20 de minute. Nu mai sunt”.

  Citește continuarea AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.