marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  S-au aventurat să conducă fără carnet, dar au fost prinși de polițiștii rutieri

  de Special Arad | 11 aprilie 2018, 10:45 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Polițiștii au depistat ieri, în trafic, trei bărbați care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației.

  Polițiștii Secției nr. 2 Micălaca au depistat pe Calea Radnei, din municipiu, un bărbat de 44 de ani, din Șilindia, în timp ce conducea un moped neînmatriculat. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

  Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul neînmatriculat și fără a deține permis de conducere.

  Pe raza localității Vărșand, polițiștii orașului Chișineu Criș au depistat un tânăr de 23 de ani, din Seleuș, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere.

  Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism, fără permis de conducere.

  Polițiștii Secției nr. 7 Rurală Lipova au depistat ieri, pe D.C. 69, pe raza localității Cladova, un tânăr de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere. În urma verificărilor, s-a constatat că autoturismul nu este înmatriculat, pe numele tânărului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat și fără permis de conducere.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.