S-au ales finalistele MISS ARAD 2014

  de [email protected] | 14 June 2014, 12:26 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  Seara de vineri 13 a însemnat frumusețe la tot pasul în La Mouche Society Club, deoarece acolo a avut loc preselecția concursului de frumusețe MISS ARAD 2014. Programul a constat în defilarea participantelor, dar și momente de dans și muzică, alături de Ballroom Dance și Melisa Țolea. Nu în ultimul rând, în frunte cu Miss Arad 2013, Andra Mădălina Duma, care în curând va preda coronița, câteva dintre concurentele edițiilor trecute au defilat pe covorul roșu în ținutele designerilor Felba Mona și Beatrice Gale.

  Finala proiectului va avea loc în această vară, iar câștigătoarea va beneficia, pe lângă cadourile acordate de organizatori și sponsorii concursului și de acces direct la cele mai mari evenimente de fashion și frumusețe din România.

  Miss Arad 2014 este organizat la fel ca în fiecare an de Asociația Non-Profit Angels Organization, este un eveniment cu scop caritabil și are o direcție educațională.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.