luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Încă o frumusețe spre televiziune… O zi cu Andra Mădălina Duma, Miss Arad 2013

  de Tomck@t | 24 iulie 2014, 12:30 PM | Interviuri | Recomandările editorilor

  0

  Avea 16 ani când a devenit Miss Arad, anul trecut, iar mâine, pe 25 iulie, va preda coronița pentru frumoasa anului curent. Bineînțeles, povestea ei nu se termină aici. Că o vom vedea în continuare în lumea modelingului sau în mass-media, va decide viitorul, cert e că Andra are toată viața în față. Este de menționat și faptul că Miss Arad 2013 nu e doar frumoasă, ci și deșteaptă, educată. Răspunsurile de mai jos mi-au venit în scris și nu a trebuit să corectez mai nimic… o dată am văzut-o când dădea chiar lecții de ortografie în comentarii pe rețeaua de socializare cea de toate zilele pentru „afectații de limbajul feisbuc”… ceea ce nu e puțin lucru. Citește cărți, îi place geografia și, mai nou, ia lecții de limba franceză. Dar mai multe despre ea… în rândurile de mai jos:

  Special Arad: A trecut un an de când ai devenit Miss Arad. Cum ți-a schimbat viața această distincție?

  Andra Mădălina Duma: Da, un an, vă vine să credeți? Miss Arad pentru mine a însemnat și încă înseamnă foarte mult. Cu ajutorul acestui titlu nu pot să spun că am câștigat ceva concret, palpabil, dar cu siguranță am avut ocazia să cunosc atâtea persoane frumoase și  apreciate din Arad și din alte locuri. Sunt de părere că primirea acestui titlu mi-a oferit, pot spune, primul contact adevărat cu lumea modei.

  Special Arad: Cred că toți băieții care nu te cunosc personal vor să afle, în primul rând, următorul lucru: ai prieten?

  Andra Mădălina Duma: Nu, nu am prieten. Îmi ocup timpul cu altfel de lucruri, de exemplu am început din vara aceasta  orele la limba franceză. Mă gândesc că o limbă străină în plus nu strică niciodată, în rest, merg la sală regulat și citesc.

  Special Arad: Ce cărți citești?

  Andra Mădălina Duma: De curând, am început să citesc „O zi” scrisă de David Nicholls. Alte cărți pe care le-am citit recent și mi-au captat atenția încă de la primele pagini citite au fost: „Destine la limită” de Katie McGarry și „Legile atracției” de Simone Elkeles.

  Special Arad: Fiind o fată frumoasă, cu siguranță băieții „se bat între ei” pentru tine. Fiind și Miss Arad, cu atât mai mult. Cum te împaci cu acest lucru?

  Andra Mădălina Duma: Nu se bate nimeni cu nimeni. Nu sunt atât de curtată precum probabil pare. Sunt o fată cât se poate de obișnuită cu un comportament tipic vârstei și care dorește să parcurgă această perioadă a liceului cât mai frumos alături de prieteni.

  Special Arad: Cum stă treaba în liceu? Ce note ai? Care sunt materiile preferate… și care sunt materiile care „nu au fost inventate pentru tine”?

  Andra Mădălina Duma: Cu școala lucrurile merg foarte bine. Pentru cei care nu mă cunosc, sunt elevă la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta”. Am terminat clasa a X-a cu premiul III și, sinceră să fiu, sunt mândră de mine fiindcă am reușit să mă mențin pe parcursul anului și mai ales pentru faptul că nu am dezamăgit pe nimeni, în special pe mine. Nu am un clasament al materiilor. Știu doar că îmi face plăcere să învăț la geografie, îmi place să fac cunoștință cu personajele din operele literare la limba și literatura română și, nu în ultimul rând, îmi plac limbile străine. Oricum, avem obligația să învățăm chiar dacă ne place sau nu o materie.

  Special Arad: Dorești să faci o carieră în modeling sau ai alte planuri profesionale pe viitor?

  Andra Mădălina Duma: Mă gândesc la viitorul meu aproape zilnic, dacă nu chiar zilnic. Sunt pasionată de modeling și îmi doresc să-l mai practic atât cât timpul și vârsta îmi mai permite. Ca și plan profesional, doresc să urmez facultatea de jurnalism și mai apoi să mă îndrept spre televiziune.

  Special Arad: Vrei să rămâi în Arad… sau te vezi în alt oraș, altă țară, după ce termini liceul, respectiv facultatea?

  Andra Mădălina Duma: Pe viitor mă vad într-un loc în care să pot realiza ceea ce îmi doresc.

  Special Arad: Mâine, pe 25 iulie, vei preda coronița de Miss și vei fi și în juriu. Ce părere ai despre fetele de la Miss Arad 2014?

  Andra Mădălina Duma: Am avut ocazia să le văd și în același timp să le cunosc pe fete încă de la preselecții. Sunt foarte drăguțe. Sper să câștige cea mai bună și cu mare drag îi voi preda titlul de Miss Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.