marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  S-a stins din viață un mare iubitor de UTA, Marius Bunai! Avea doar 52 de ani…

  de Lucian Dănilă | 3 februarie 2021, 7:21 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  O veste tristă mi-a fost transmisă în urmă cu câteva minute de vechiul meu prieten și coleg de breaslă, Călin Mnerie. „A murit Marius Bunai”…, îmi spunea Călin, iar eu am procesat cu greu acele cuvinte.

  Cum? Dar de ce? Dar de ce el, un om atât de bun? L-am întâlnit pe Marius foarte des în vecinătatea sediului clubului UTA, pe Calea Victoriei. Îl admiram pentru tăria sa, pentru devotamentul său și pentru cum se punea în slujba oamenilor la care ținea. Iar el ținea la mulți oameni.

  De multe ori împingea căruciorul în care se plimbă fostul portar al echipei UTA și mai apoi președinte al clubului arădean, Emanoil Gherghel. Marius avea grijă mereu să nu-i lipsească nimic, să stea comod în acel scaun în care e țintuit fostul fotbalist de câțiva ani. Și avea o răbdare incredibilă.

  Ai fost un om extraordinar, Marius, ai fost un cadou, sau chiar o binecuvântare pentru toți cei care te-au cunoscut. Și ai iubit UTA până la moartea ta… Îți plăcea mult să vorbim despre echipă, dar mai ales despre fostele glorii ale acestui club legendar.

  Se pare că Marius s-a stins în somn, fiind găsit în această dimineață de fratele său. Avea doar 52 de ani, fiind născut în ziua în care s-a născut și marele Eminescu, 15 ianuarie 1969.

  Să-ți fie somnul lin, Marius!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.