S-a stins din viață profesorul Simion Jarco, fostul președinte al Uniunii Sârbilor din Arad și fost consilier județean

  de Lucian Dănilă | 4 septembrie 2020, 1:45 PM | Povești despre oameni | Știri Arad | Topic special

  2

  Simion Jarco s-a stins din viață la vârsta de 80 de ani… Fost profesor de educație fizică, Simion Jarco a fost un important om politic al Aradului în anii 1990-2000.

  „Din cauza ta m-am apucat eu de sport”, îi scria fosta sa elevă, Katy, profesorului care a îndrumat-o în sport. Așa era Simion Jarco, un profesor îndrăgit de elevii săi, un om dinamic, un om de sport, un om de echipă și un om dedicat Aradului. Nu s-a născut aici, ci în județul Timiș în 11 august 1940, la Jimbolia, dar pentru Jarco, Aradul a fost orașul în care a trăit și în care și-a pus amprenta.

  Mulți ani, Simion Jarco a fost președintele filialei locale a Uniunii Sârbilor din România. Implicat și în viața politică, a ocupat și funcția de consilier județean.

  „TATA A PLECAT LA ÎNGERI!
  Singurul lucru care trece de orice bariere și dimensiuni e iubirea!
  Tată dragă, ia cu tine toată iubirea noastră! Drum lin!
  TE IUBIM ENORM! Fetele tale , Mariana, Diana și Simona
  Ne vom lua rămas bun împreună, începând de azi de la ora 17 la Casa Kuki de pe strada Cocorilor.
  La ora 20.30 va fi Stâlpul.
  Înmormântarea va avea loc duminică la Casa Kuki de pe strada Cocorilor la ora 14”, a scris pe contul ei de Facebook fiica profesorului Jarco, Diana.

  Somn lin, domnule profesor Jarco…

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.