S-a stins din viață Florian Bibarț, tatăl primarului Aradului

  de Special Arad | 18 July 2021, 8:36 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Florian Bibarț, tatăl primarului Călin Bibarț, a încetat din viață, astăzi, la vârsta de 77 de ani, în localitatea Târnova. Pentru moment, edilul Aradului nu a anunțat tragedia care i-a lovit astăzi familia, însă este de așteptat ca acesta să o facă, comunicând astfel pentru prietenii apropiați programul înmormântării. Se știe doar că mâine seara, pe strada Cocorilor, la Capela Kuki, va avea loc priveghiul și marți înmormântarea.

  Dumnezeu să îl odihnească în pace.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.