vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  S-a sinucis la 22 de ani pe șoseaua de centură! „Și-a înfipt cuțitul în inimă”

  de - | 27 mai 2022, 6:57 PM | Regional

  0

  Tânărul găsit mort, joi, pe şoseaua de centură a Oradiei, în zona Selgros, s-a sinucis. Aşa au concluzionat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, care a anunţat că, în urma raportului medico-legal a reieşit că bărbatul, în vârstă de 22 de ani, s-a înjunghiat de unul singur în inimă.

  Comunicatul aminteşte că trupul fără suflet a fost găsit pe strada Ogorului, în zona Selgros, în cursul zilei de joi, „prezentând urme de violenţe”.

  Așa cum se întâmplă în asemenea cazuri, procurorii au deschis un dosar penal in rem (adică doar față de faptă) cu privire la infracţiunea de omor. Ulterior, însă, au descoperit că nu a fost crimă. Raportul medicilor legişti de la Serviciul Judeţean de Medicină Legală arată că victima a murit după ce şi-a înfipt un cuţit în inimă. Cruzimea cu care a făcut-o însă dă de gândit.

  „Prin constatările preliminare ale SJML Bihor, după efectuarea autopsiei medico- legale s-a precizat că moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute, consecinţa unei plăgi înţepate-tăiate transfixiante (care străbate dintr-o parte în alta – n.r.) prin cord şi s-a opinat în sensul că leziunea tanatogeneratoare (care a produs moartea – n.r.) a fost autoprovocată”, se arată în comunicatul semnat de Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice al Parchetului de pe Lângă Tribunalul Bihor.

  Citește mai multe detalii pe ebihoreanul.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.