sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  S-a schimbat schimbarea schimbărilor! Chiar dacă plictisim cu subiectul, Romsilva are un nou director general în doar trei zile: arădeanul Teodor Țigan!

  de Special Arad | 15 iunie 2020, 3:39 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  Ce face politica?… Uitați, spre exemplu, acum ne pune în situația de a scrie a treia oară despre numirea în funcția de director general Romsilva. Despre ce e vorba? La sfârșitul săptămânii trecute scriam că lui Teodor Țigan i-a fost „furat” fotoliul de director general al Romsilva, în locul său fiind numit un anumit Ion-Codruț Bîlea, cu acordul Consiliului de Administrație și, mai mult ca sigur, mari propte de la vârful partidului care guvernează.

  Ei bine, de câteva zeci de minute, Teodor Țigan, fostul de-acum director al Direcției Silvice Arad, a semnat contractul de mandat pentru funcția de director general Romsilva, dovedind, într-un fel, că are propte liberale și mai mari decât directorul de trei zile, Ion Bîlea.

  Așadar, începând de azi, Teodor Țigan este director general al Romsilva, în locul său, la Arad, urmând să ajungă o altă persoană, susținută mai mult ca sigur de PNL, și anume inginerul Mircea Pașcalău.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.