Arădenii își vor celebra nunta de aur în Parcul Eminescu, iar Primăria le va da câte 500 lei

  de Raluca Medeleanu | 11 August 2021, 8:20 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Săptămâna viitoare, Primăria va premia cuplurile arădene care împlinesc anul acesta 50 de ani de căsătorie. Evenimentul se va desfășura ca parte a Zilelor Aradului, în data de 19 august, de la ora 18:45, în Parcul Eminescu. Acestea vor putea asculta muzică retro, vor primi diplome și câte 500 lei.

  Dacă anii anteriori, aceste premii erau oferite din bugetul local al municipiului Arad, anul acesta primarul Călin Bibarț a informat că se vor da strict din sponsorizări.

  După estimările municipalității, ar fi vorba de premierea a aproximativ 110 persoane.

   

  Vezi și programul complet al Zilelor Aradului: Zilele Aradului: The Motans, Alina Eremia, Mandinga și mai mulți artiști locali, plus o serie de evenimente organizate în premieră 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.