sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  S-a pus să smulgă și să taie mai mulți arbori la Roșia Nouă. Polițiștii i-au întocmit dosar penal

  de Special Arad | 9 februarie 2022, 4:05 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Polițiștii Secției 8 Rurală Săvârșin au efectuat ieri, 8 februarie, o acțiune pe linia prevenirii combaterea ilegalităților în domeniul forestier în localitatea Roșia Nouă, din județul Arad.

  În urma activităților desfășurate, a fost identificat un bărbat de 54 de ani, din localitatea Roșia Nouă, care în ziua de 8 februarie ar fi efectuat lucrări neautorizate de amenajare a unui drum, iar cu acestă ocazie ar fi tăiat și scos din rădăcină mai mulți arbori nemarcați. În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ruperea, distrugerea, degradarea ori scoaterea din rădăcini, fără drept, de arbori, puieți sau lăstari din fondul forestier național, indiferent de forma de proprietate și tăiere ilegală de arbori.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.