Atentat la Maraton! I-au dat cu FINISH-UL în cap lui „Daco” :)))

  de Lucian Dănilă | 15 June 2014, 4:56 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Moment foarte hazliu la evenimentul de ieri Maratonul, Semimaratonul și Crosul Aradului. Balonul pe care era inscripționat START pe o parte, respectv FINISH pe cealaltă, adică începutul și sfârșitul fiecărei curse indiferent de distanțe, s-a dezumflat în timpul concursului.

  Victimă era să-i cadă Dacian „Daco” Todincă, care a eschivat la timp și a evitat la mustață să-i cadă în cap. Problema s-a remediat în câteva minute, unii dintre alergători fiind nevoiți să alerge pe lângă și probabil au avut unele probleme cu cip-urile care nu au mai trecut prin zona de monitorizare.

  Mai mult, și recunoaștem că nu noi am observat, poarta gonflabilă s-a dovedit din… start a fi buclucașă. Cei care au montat-o au făcut-o invers. Alergătorii au plecat de la FINISH și au ajuns la… START. Frumos, nu?

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.