joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Primul în Apuseni! Constantin Mîneran a câștigat Semimaratonul! Unterweger, pe locul 11 la Maraton!

  de Lucian Dănilă | 24 mai 2014, 3:47 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Clubul Alpin Român (CAR) – Secţia Universitară Cluj a organizat astăzi cea de-a patra ediţie a competiţiei Maraton Apuseni.

  Traseul propus concurenţilor a fost: Pensiunea Skiland (start) – Plopiş – Izvorul Gabrienii – Şesul Cald – Colţul Rotund – sub vf. Pietrele Mărunte – Crucea Crencii – Bocşeşti – Săgagea – Ştiolne – Cornu Pietrii – Valea Tisei – Dealul Boinic – Valea Vadului – Pensiunea Skiland (sosire).

  Probele clasice de maraton (42,8 km) și semimaraton (21,1 km), feminin și masculin, s-au desfășurat pe 4 categorii de vârstă: 16-29, 30-39, 40-49 si 50+, precum și la categoria open.

  Aradul a obținut primul loc în Semimaratonul Apusenilor prin Constantin Dinu Mîneran, cel care a ocupat anul trecut locul al doilea la semimaratonul Aradului în urma fratelui său, Sorin.

  La proba de Maraton, Roland Unterweger, cunoscut pentru performanțele foarte bune de la maratonul de la paris, sau de la cel de la Munchen, a ocupat poziția a 11-a, una foarte bună având în vedere că este mai mult un alergător de plat, decât unul care să alerge în concursuri cu mari diferențe de nivel, adică maraton montan. Colegul și prietenul său Dacian „Daco” Todincă a încheiat și el cursa cu un rezultat bun.

  UPDATE:

  „Alături de Dacian Todincă a alergat Sorin Mîneran pentru a-l încuraja. Un gest foarte frumos, pe care Sorin (care nu a concurat, fiind alergător de plat) l-a făcut azi pe finish, pentru mai mulți arădeni”, scriu pe pagina de facebook cei de la Kipkelenge Team.

  Sorin Mîneran a participat săptămâna trecută la Semimaratonul Bucureștiului, unde a ocupat locul 8, al doilea dintre români, la o competiție la care au participat și reprezentanți ai Africii, din Kenya și Etiopia!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.