S-a inaugurat Centrul Educațional „Bridge” din Arad

  de - | 31 July 2017, 11:22 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Sâmbătă, 29 iulie, Centrul Educațional Bridge a așteptat vizitatorii cu porțile deschise. Acest eveniment s-a adresat în special părinților care au avut prilejul să descopere viziunea și filozofia în educație, echipa care urmează să implementeze proiectul și să primească răspunsuri la toate întrebările și curiozitățile referitoare la modul în care se desfășoară o zi în grădiniță.

  Conceptul de Bridge este asimilat atât în viziune, cât și în misiune scopului Asociației Sirinia, reprezentând liantul între adulți și copii, prezent și viitor. Acest centru educațional este puntea pe care orice copil poate călca cu încredere spre viitor, o punte care nu ar avea stabilitate dacă nu s-ar sprijini pe stâlpi temeinici, precum: familia, o echipă de perspectivă, un program educațional ce face din excelență un țel, o clădire ce oferă un ambient plăcut și stimulativ.

  Proiectul s-a născut din inima Asociației Sirinia, pe baza experienței acumulate în decursul a șapte ani de activitate în zona social-educațională, din care ultimii trei ani în segmentul educației non-formale și cu susținerea companiilor active pe piața locală: Trevertex Romania, Auto Schunn Arad, Lagermax Autotransport, Rospectra, Paula & Victor.

  Centrul educațional Bridge este un plan ambițios deoarece își propune să dezvolte dragostea de învățare și să contribuie la dezvoltarea globală a copiilor, urmărind nu doar competenţe academice, ci, în aceeaşi măsură, capacităţi, deprinderi, atitudini ce ţin de dezvoltarea socio-emoţională, cognitivă, precum şi dezvoltarea psiho-motrică.

  IMG_2938

  IMG_2937

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.