duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  S-a dus la lucru ca în oricare altă zi, iar după-amiaza povestea i-a ajuns pe Special Arad

  de Mihai Todoca | 3 iunie 2020, 3:14 PM | Povești despre oameni | Strada

  1

  (foto: Ely Delia Giulia)

  Bunătatea are mai multe forme, iar un gest frumos poate face ziua mai plăcută oricui, chiar dacă pare un simplu gest de gentilețe. Nouă ne-a făcut ziua mai frumoasă o doamnă postând pe facebook experiența ei cu un vatman.

  În sfârșit avem ocazia să scriem și de bine când vine vorba de CTP Arad și de vatmanii tramvaielor pe care aceștia le manevrează. Postarea doamnei vine ca o gură de aer proaspăt, ca o măsură de relaxare în plus, ca o terasă deschisă recent dacă doriți, unde explică cum un vatman a dat dovadă de omenie, dar și de gentilețe.

  Într-un Arad parcă tot mai frustrat și frustrant, avem nevoie ca asemenea gesturi frumoase să fie consemnate, să rămână undeva scrise, tipărite, nu doar întipărite în conștiința unei mâini de oameni care au fost prezenți.

  Mai jos redăm textul doamnei fără a interveni câtuși de puțin în redactare, toate pentru a păstra emoția exprimată în acele cuvinte:

  Buna ziua tuturor! Vreau să-l felicit pe acest domn (Vatman) Asteptand tramvaiul cu nr 18 pnt a merge in oras cu 4 fetite după mine 3 ale mele si una a prietenei mele dintre care una in carucior. Domnul vatman foarte calm, rabdator si cu zambetul pe buze astepta sa urce fetitele in tramvai se da jos si imi spune „Dă-mi voie sa te ajut la carucior” mulțumesc domnule Vatman! Ar trebui si restul vatmanilor sa fie mai sociabili si mai rabdatori. Am avut si o experieta neplăcută datirita faptului ca cele doua fete mai mari ale mele se uitau la desene in tramvai si domnul Vatman a inceput sa ma injure 😣 Domnul de azi a foat un exemplu pentru multi dintre noi!”

  Untitled

   

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.