S-a dezlegat misterul artezienei de la „Pădurice”: Au uitat jeturile și luminile pe mal!

  Fântâna arteziană muzicală din Parcul „Pădurice” a fost repusă în funcțiune sâmbătă seara, dar, așa după cum Special Arad a informat a rămas, din păcate, tot „șchioapă”, funcționând, precum în 2019, doar patru jeturi din aliniamentul de 15 duze  și patru din cele șase duze dinamice multidirecţionale.

  Un cititor al site-ului nostru a lămurit însă misterul. Iată ce ne-a transmis arădeanul Emilian M. pe adresa redacției.

  Am văzut, acum câteva zile, pe site-ul Special Arad, un articol despre faptul că s-a repornit fântâna de pe lac, după ce a fost scoasă pe mal o vreme. Spuneați acolo că nu merg toate jeturile și că lipsesc și unele lumini. Păi cum naiba să meargă jeturile și luminile, dacă le-au uitat pe mal? (…) Și mai zic unii că nu am ajuns de toată jena… Te doare mintea, sincer”, spune concetățeanul nostru, care a atașat mesajului și două fotografii.

  No comment!

  Citește și: Fântâna arteziană muzicală din Parcul „Pădurice”, repusă în funcțiune sâmbătă seara. Din păcate, a rămas tot „șchioapă”

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.