vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  S-a dezlegat misterul artezienei de la „Pădurice”: Au uitat jeturile și luminile pe mal!

  Fântâna arteziană muzicală din Parcul „Pădurice” a fost repusă în funcțiune sâmbătă seara, dar, așa după cum Special Arad a informat a rămas, din păcate, tot „șchioapă”, funcționând, precum în 2019, doar patru jeturi din aliniamentul de 15 duze  și patru din cele șase duze dinamice multidirecţionale.

  Un cititor al site-ului nostru a lămurit însă misterul. Iată ce ne-a transmis arădeanul Emilian M. pe adresa redacției.

  Am văzut, acum câteva zile, pe site-ul Special Arad, un articol despre faptul că s-a repornit fântâna de pe lac, după ce a fost scoasă pe mal o vreme. Spuneați acolo că nu merg toate jeturile și că lipsesc și unele lumini. Păi cum naiba să meargă jeturile și luminile, dacă le-au uitat pe mal? (…) Și mai zic unii că nu am ajuns de toată jena… Te doare mintea, sincer”, spune concetățeanul nostru, care a atașat mesajului și două fotografii.

  No comment!

  Citește și: Fântâna arteziană muzicală din Parcul „Pădurice”, repusă în funcțiune sâmbătă seara. Din păcate, a rămas tot „șchioapă”

  fantana

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.