sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  S-a deschis oficial sezonul pentru plaja Ghioroc

  de Special Arad | 28 aprilie 2018, 4:57 PM | Ghioroc | Știri Arad

  2

  Comunicat. Plaja Ghioroc se deschide in 28 aprilie si va fi deschisa pana in 15 septembrie.
  Lucrarile de constructie a campingului se vor desfasura si in luna mai, dar nu vor afecta activitatea pe plaja. Preconizam finalizarea/deschiderea campingului pe 1-15 iunie.

  De asemenea se va mai lucra si la extinderea parcarii care va fi finalizata in luna mai.
  Au fost achizitionati inca 20 de palmieri care au fost plantati intre parcare si plaja. Palmierii de anul trecut au fost reasejati la locul lor adica in zona de facut fotografii. A fost refacut nisipul de pe plaja si o mare parte din umbrelute. Iluminatul ornamental este deja functional. Drumul spre plaja va fi asfaltat tot in luna mai.

  Ghioroc Summer Fest va incepe in 1 iulie si va tine pana in 1 septembrie. Pe acest subiect vom reveni in curand cu detalii. Preconizam ca Sleep’n Slide-ul (topoganul cu apa) sa fie functional incepand cu 1 iunie. Taxa de parcare/acces va fi de 10 lei/zi/autovehicol.
  Dupa cum vedeti suntem pregatiti sau in curs de pregatire pentru sezonului estival 2018.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Buna seara, am vazut in postarea dvs ca aceasta plaja este deschisa pana pe 15 septembrie, de altfel maine,16 septembrie, duminca as dori sa merg pana acolo sa ma relaxez, avand in vedere ca a picat sambata data de 15 septembrie, nu as avea sanse cumva sa fie si maine deschisa? Astept raspunsul dvs, va multumesc!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.