duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  UAV vă invită la Ghioroc Summer Fest. Distracția începe de duminică

  de Special Arad | 14 iunie 2023, 3:50 PM | Ghioroc | Știri Arad

  0

  Comunicat UAV. E oficial. Duminică, 18 iunie, la orele 15.00 se deschide cea de a 12-a ediție a festivalului „Ghioroc Summer Fest”. Spuma party, color party, Noaptea DJ-ilor, și multe alte surprize pregătite de organizatori în cele 12 weekend-uri animate de pe plaja Ghioroc.

  Organizatorii sunt Primăria Comunei Ghioroc, Liga Studenților din UAV, Consiliul Județean Arad, care promit o ediție de neuitat pentru cei care vor alege vara aceasta Litoralul Vestului.

  „Acest festival este fără îndoială unul din cele mai populare evenimente organizate de Liga Studenților din UAV. Este un proiect de mare succes care nu ar fi avut loc fără sprijinul primarului comunei, Popi Corneliu Morodan, fără contribuția studenților noștri, fără suportul CJA Arad. Ne bucurăm că am reușit să promovăm nu doar imaginea UAV, dar și a județului Arad care a devenit celebru la nivel național prin ceea ce vară de vară oferă pe plaja Ghioroc celor dornici de distracție și relaxare”, a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

  Prezent la conferința de presă, primarul Ghiorocului, Popi Corneliu Morodan a făcut un periplu prin istoria celor 12 ani de Ghioroc Summer Fest, punctând ce mult înseamnă acest eveniment pentru comunitatea locală, pentru județul Arad.

  Inițiatorii proiectului, Cosmin Băhnean și Paul Boeriu, au trecut în revistă cele mai importante evenimente ale acestei ediții: 15 iulie-Noaptea DJ-ilor, Vibes by the lake – 19 august, iar reprezentanta Ligii, Lorena Kisz, a anunțat că vara aceasta sunt așteptați pe plajă 200 de studenți din întreaga țară care vor sărbători la Arad, Ziua Uniunii Studenților din România.

  Se anunță o vară fierbinte pe plaja Ghioroc.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.