S-a deschis oficial sezonul la Ștrandul Neptun. Intrarea e mai ieftină după o anumită oră

  de Special Arad | 14 May 2022, 10:37 AM | Știri Arad

  0

  „Ștrandul Neptun este oficial deschis! De mâine (sâmbătă.n.red.), începând cu ora 8.00, vă așteptăm la bazine! Nu uitați să strecurați în geanta de plajă, pe lângă prosop, costum de baie și loțiune de protecție solară, multă bună dispoziție!”, a anunțat Primăria municipiului Arad pe pagina oficială de Facebook, ieri după-masa.

  Administrația ștrandului, Recons SA, a anunțat că bazinele au fost refăcute, gazonul a fost supraînsămânțat și s-a efectuat curățenia generală încă din aprilie. Totuși, vremea a fost de așa natură ca abia acum, în acest weekend, să se poată deschide oficial sezonul pentru ștrand.

  Tarifele au rămas aceleași care au fost și anul trecut. Amintim că după ora 17:00, tariful devine unic: 10 lei.

   

  bilete strandul neptun arad

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.