S-a dat sentința în dosarul Microsoft

  de - | 24 martie 2016, 2:52 PM | Naţional

  0

  Omul de afaceri Nicolae Dumitru a fost condamnat joi de Înalta Curte de Casație și Justiție la un an și șase luni închisoare cu suspendare, potrivit AGERPRES.

  Fostul ministru Gabriel Sandu a fost condamnat joi de Înalta Curte de Casație și Justiție la doi ani de închisoare cu executare.

  Omul de afaceri Dorin Cocoș a fost condamnat joi de Înalta Curte de Casație și Justiție la doi ani de închisoare cu executare.

  Fostul primar din Piatra Neamț Gheorghe Ștefan a fost condamnat joi de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani de închisoare cu executare.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.