Rusia solicită SUA să se angajeze într-un dialog cu Coreea de Nord, în locul ameninţărilor

  de - | 20 septembrie 2017, 8:46 AM | Internaţional

  0

  Moscova solicită Washingtonului să stimuleze dialogul cu Phenianul în locul condamnării şi ameninţărilor ce au ca scop exercitarea presiunii, a declarat ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, în urma unor discuţii cu secretarul de Stat al SUA, Rex Tillerson, informează Tass, scrie Mediafax.

  ”Dacă ne rezumăm la condamnări şi ameninţări, cel mai probabil vom antagoniza statele ce sunt dispuse să influenţeze. De aceea preferăm să lucrăm cu toate părţile preocupate, să le incităm la dialog”, a afirmat Lavrov.

  ”Preşedintele Trump a vorbit despre dezvoltări în state şi a folosit termenul „regimuri dure”, a vorbit despre ceea ce pot face Statele Unite Coreei de Nord”, a spus ministrul rus comentând discursul liderului de la Casa Albă de la Adunarea Generală a ONU.

  ”În principiu avem o poziţie: nu suntem dispuşi să demonizăm pe nimeni, încercăm mereu să înţelegem care este esenţa problemei. Cineva este preocupat în privinţa securităţii sale, asupra nevoii de a îmbunătăţi relaţii cu vecinii, altcineva are un conflict intern”, a adăugat Lavrov.

  sursa: Mediafax.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.