Rusia extinde lista europenilor interziși pe teritoriul său, însă nu din cauza Covid…

  de - | 23 septembrie 2020, 6:48 PM | Internaţional

  0

  Rusia a anunțat miercuri extinderea listei cu oficialii UE care au accesul interzis pe teritoriul rus, o decizie prezentată ca fiind un răspuns la recentele demersuri „ostile” din partea europenilor, scrie HotNews, citând AFP.

  „Am avertizat de mai multe ori Uniunea Europeană cu privire la caracterul distructiv al comportamentului lor”, a afirmat Ministerul rus al Afacerilor Externe într-un comunicat, fără a preciza însă motivul precis al acestei decizii.

  Decizia intervine totuși pe fondul criticilor europene tot mai sevrere privind presupusa otrăvire a opozantului rus Aleksei Navalnîi, notează AFP.

  O listă a oficialilor europeni interziși în Rusia, întocmită de Euro News în 2015, se găsește aici.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.