Ruptură totală! Keșeru a primit flit din partea galeriei UTA și a plecat dezbrăcat la vestiare

  de Lucian Dănilă | 23 October 2022, 11:38 PM | Sport

  1

  Este tot mai clar că atacantul Bătrânei Doamne, Claudiu Keșeru, nu mai are un viitor la UTA. Nici acea presupusă funcție de manager sportiv nu mai poate fi luată în calcul din moment ce fotbalistul desemnat de vestiar ca primul căpitan al echipei a fost huiduit de întreg stadionul atât la meciul cu FCSB, cât și astăzi în momentul în care a intrat pe teren, în minutul 86.

  La finalul partidei, Keșeru s-a îndreptat împreună cu echipa spre galeria arădeană, dar a plecat repede sub criticile fanilor. Mai mult, Keșeru și-a dat jos tricoul și a plecat agitat spre vestiare, având unele altercații verbale și cu unii arădeni aflați la Tribuna 1.

  Imediat după plecarea sa, galeria le-a transmis jucătorilor că jucătorul originar din Oradea, Claudiu Keșeru, „ne-a umilit după golul marcat cu FCSB și prin declarațiile sale de la acel meci. Și nici nu joacă nimic. El trebuia să știe că aici este UTA, nu a arătat niciun moment acest lucru”.

  Astfel, aventura lui Keșeru la Arad pare tot mai aproape de final, evoluțiile sale în acest sezon fiind aproape toate între slabe sau chiar catastrofale.

  Keșeru a sosit în vară la Arad și a fost prezentat ca „cel mai titrat fotbalist din istoria clubului UTA”. Mai mult, Keșeru are cel mai mare salariu din istoria clubului arădean, 13.000 de euro pe lună.

  Un gol a marcat Keșeru pentru UTA, în etapa precedentă, atunci când gruparea arădeană a pierdut la București, scor 1-2, cu cei de la FCSB.

  „Vom studia regulamentul de ordine interioară și probabil că va exista o amendă pentru Claudiu Keșeru dacă s-a certat cu suporterii”, a spus Marin Dună la finalul partidei cu Universitatea Craiova.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.