Rugbiștii arădeni au suferit o înfrângere în Bucovina: 12-33 cu CSM Suceava

  de Dan Lazăr | 10 October 2021, 7:26 AM | Sport | Știri Arad

  0

  A noua înfrângere pentru rugbiștii arădeni în Divizia Națională, liga secundă a sportului cu balonul oval din România. CSM Suceava a dispus de CS UAV Arad, scor 33-12, arădenii apărând pe tabelă în urma a două eseuri, unul dintre ele fiind transformat. Gazdele au obținut și punctul bonus ofensiv, grație celor 5 eseuri (4 transformate).

  În alte meciuri din weekend: RC Grivița vs. CSU Alba Iulia 33-16, RC Bârlad vs. CS Năvodari 13-27 RCM Galați vs. Știința Petroșani și 16-8.

  Arădenii rămân pe penultimul loc al ierarhiei, cu 14 puncte acumulate, în runda a XIV-a urmând a se duela cu RC Gura Humorului, sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 11.00, pe stadionul din cartierul Sînicolaul Mic.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.