Rugbiștii arădeni au stat pe teren doar 24 de minute la Galați, la scorul de 0-42 CS UAV Arad nemaiavând suficienți jucători!

  de Dan Lazăr | 27 septembrie 2021, 7:51 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Mai mulți jucători de la CS UAV Arad au suferit accidentări în prima parte a partidei, accidentări care nu le-au mai permis continuarea jocului susținut, în weekend, la Galați. Meciul s-a terminat astfel după doar 24 de minute, când tabela arăta scorul de 42-0 pentru CSM Galați.

  CS UAV Arad a deplasat doar 18 jucători în orașul de la Dunăre, jocul de rugby desfășurându-se în XV.

  În alte meciuri din liga secundă: CS Năvodari vs. Știința Petroșani 20-27 și RC Grivița București vs. RC Gura Humorului 36-7.

  Etapa cu numărul XII programează la Arad duelul CS UAV vs. RC Grivița, în 2 octombrie (ora 11.00).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.