luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Rugbiștii arădeni au încheiat sezonul 2021 cu o înfrângere în fața liderului din Petroșani. CS UAV Arad este penultima în ierarhia ligii secunde

  de Dan Lazăr | 28 noiembrie 2021, 7:58 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Liga secundă de rugby, ediția 2021, s-a încheiat pentru CS UAV Arad, învinsă sâmbătă, pe propriul teren, de Știința Petroșani, scor 7-24. Oaspeții au câștigat, din nou, Divizia Națională, însă promovarea în Superligă depinde de factorul financiar.

  În alte trei partide disputate sâmbătă: RC Grivița București vs. RCM Galați 18-15, CSM Bucovina Suceava vs. RC Bârlad 9-70 și RC Gura Humorului vs. CS Năvodari 8-64. Ultimele jocuri ale DNS 2021 sunt programate în 4 decembrie, la Galați și Bârlad.

  CS UAV Arad a încheiat campionatul pe locul 8, penultimul, cu 18 puncte acumulate (3 bonus), în urma a patru succese și 12 înfrângeri.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.