Rugbiștii arădeni au fost zdrobiți de RC Bârlad, în propriul fief

  de Dan Lazăr | 20 September 2021, 12:54 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Trei partide s-au disputat în cadrul etapei a 10-a, prima din returul ediției 2021 a Diviziei Naționale de Seniori, în toate dintre acestea victoria revenind oaspeților.

  Primele două clasate au câștigat lejer, CS Năvodari și RC Bârlad impunându-se pe terenul echipelor CSU Alba Iulia, respectiv CSU Arad, la scor, trecându-și, evident, în cont și punctul bonus ofensiv. Echipa de la malul mării s-a impus cu la Alba Iulia cu rezulatul de 67-0, gazdele nereușind nici măcar punctele de onoare. CSU Arad a rezistat o jumătate de repriză, dar apoi RC Bârlad a fost de neoprit, 76-15 fiind rezultatul consemnat la finalul partidei.

  Au marcat pentru CSU Arad: Alexandru Burai și Remus Zaharescu – un eseu fiecare, George Szucs o transformare și o lovitură de pedeapsă, respectiv Ovidiu Neagu 8 transformări și 2 lovituri de pedeapsă, Cristian Constantin 2 eseuri, Lazăr Azoiței 2 eseuri, Ionuț Dascălu – 2 eseuri, Toma Mîrzac – 2 eseuri și 2 transformări, George Mătase, Claudiu Popovici – un eseu fiecare, pentru RC Bârlad.

  Meciul dintre CSM Suceava și RC Grivița a fost reprogramat pentru data de 20 noiembrie, la solicitarea celor două cluburi.

  Divizia Națională de Seniori continuă weekendul viitor cu etapa a XI-a, în competiție urmând să debuteze și CS Politehnica Iași.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.