joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Rugbiștii arădeni au fost zdrobiți de RC Bârlad, în propriul fief

  de Dan Lazăr | 20 septembrie 2021, 12:54 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Trei partide s-au disputat în cadrul etapei a 10-a, prima din returul ediției 2021 a Diviziei Naționale de Seniori, în toate dintre acestea victoria revenind oaspeților.

  Primele două clasate au câștigat lejer, CS Năvodari și RC Bârlad impunându-se pe terenul echipelor CSU Alba Iulia, respectiv CSU Arad, la scor, trecându-și, evident, în cont și punctul bonus ofensiv. Echipa de la malul mării s-a impus cu la Alba Iulia cu rezulatul de 67-0, gazdele nereușind nici măcar punctele de onoare. CSU Arad a rezistat o jumătate de repriză, dar apoi RC Bârlad a fost de neoprit, 76-15 fiind rezultatul consemnat la finalul partidei.

  Au marcat pentru CSU Arad: Alexandru Burai și Remus Zaharescu – un eseu fiecare, George Szucs o transformare și o lovitură de pedeapsă, respectiv Ovidiu Neagu 8 transformări și 2 lovituri de pedeapsă, Cristian Constantin 2 eseuri, Lazăr Azoiței 2 eseuri, Ionuț Dascălu – 2 eseuri, Toma Mîrzac – 2 eseuri și 2 transformări, George Mătase, Claudiu Popovici – un eseu fiecare, pentru RC Bârlad.

  Meciul dintre CSM Suceava și RC Grivița a fost reprogramat pentru data de 20 noiembrie, la solicitarea celor două cluburi.

  Divizia Națională de Seniori continuă weekendul viitor cu etapa a XI-a, în competiție urmând să debuteze și CS Politehnica Iași.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.