Rugbiștii arădeni au câștigat duelul ultimelor clasate în liga secundă, 43-15 la Alba Iulia

  de Dan Lazăr | 31 October 2021, 8:59 PM | Sport | Știri Arad

  0

  CSU Rugby Alba Iulia versus CS UAV Arad 15-43 (3-24), într-o partidă din etapa a XVI-a a Divizie Naționale, penultima clasată depășind-o clar pe ultima clasată. Oaspeții au reușit nu mai puțin de 7 eseuri, patru dintre ele fiind transformate de elevii lui Marian Grindei.

  „Un meci frumos cu eseuri multe si faze spectaculoase, în care ne-am jucat, atât cât putem în acest moment, șansele pe care le aveam. Probleme de efectiv, mai ales pe linia 1 și nu numai, și-au lasat amprenta asupra evoluției noastre, însă victoria Aradului a fost una meritată”, au concluzionat gazdele.

  CS UAV Arad ocupă locul 8, cu 13 puncte acumulate, CSU Alba Iulia fiind pe nouă, cu 5 puncte.

  În 27 noiembrie va avea loc următorul meci al arădenilor, pe propriul teren, cu Știința Petroșani, lidera ierarhiei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.