joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Rugăciune pentru un micuț grav rănit în accidentul din această dimineață. Tatăl nu a observat coloana și a intrat în pom cu mașina

  de Alin Olteanu | 9 decembrie 2023, 12:11 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  8

  Tatăl unui copil mic rănit grav la cap și picioare imploră, pe o pagina de socializare, la rugăciune. Acesta, șofer într-un autoturism în care se afla împreună cu cei doi copii ai săi, se deplasa, în această dimineață, spre părinții săi.
  Nu a observat coloana de mașini adunată pe DN 7, datorită accidentului în care a fost implicat un camion care a blocat drumul între Vladimirescu și Sâmbăteni și, în ultimul moment, a tras de volan și a intrat în șanț, iar ulterior într-un pom.
  Iată ce postează bărbatul care este Ciprian Luca, fondator al Asociației Vocea Creștinilor și realizator de emisiuni în mediul online:

  „Avem nevoie de rugăciune!!!

  În această dimineată am avut accident. Mă deplasam doar eu si cei doi băieți, Louis și Philip spre bunici. Pe drum a fost ceață si gheață- sticlă.
  Ca să evit o ambuscadă și să lovesc mașinile din față, am preferat să intru în șanț și mai apoi în pom.
  Philip, micuțul nostru este foarte grav rănit la cap și la picioare. Va intra în operație! Louis este și el rănit dar stabil.
  Domnul să asculte strigătele noastre”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Cum spunea și ante comentatorul meu, multa sănătate și Dumnezeu să-i ajute pe micuți. Dumneata in schimb domnule ești absolut inconștient și iresponsabil, încercând să te disculpi prin mesaje pe Facebook „era ceata și gheață sticla”. Deci ceata și gheață sunt de vina, nu dumneata că ai condus indolent și „ai preferat sa intri în șanț și în copac in loc de mașinile din fata”. Se vede clar că nu conduceai cu viteza redusa. Copacul e că un stâlp de beton fix, nu amortizează socul. Și în context nu știi ce înseamnă cuvântul „ambuscada” așa că nu îl mai folosi. Sper sa ramai pe viață fără carnet, cu asemenea atitudine neasumata.

   +26 voturi
   +1
   -1
  2. == PERETZII SPITALELOR AU AUZIT MAI MULTE RUGACIUNI DECAT PERETZII BISERICILOR .
   == CHIRURGUL INOADA FIRUL VIETZII CU MAINILE LUI DE AUR SI INTELIGENTZA SA DEOSEBITA =
   === EL E DUMNEZEU PE PAMANT ==
   == RESPECTATZI CORPUL MEDICAL SI NU VA MAI GUDURATZI LA POLITZAI – CA DOAR NU SUNTETZI ANIMALE,

   +4 voturi
   +1
   -1
  3. Dumnezeu să ne ajute pe toți! .. Și eu am condus azi în condiții de ceață (fără polei) și trebuie s-o spun că majoritatea șoferilor nu aveau lămpile pentru ceață aprinse. Au mai fost și șoferi care ”făceau economie” și-și aprindeau doar pozițiile (unele dintre ele cu defecțiuni)… Responsabilitatea față de ceilalți (dar și față de noi) a cam dispărut…

   +6 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.