Ruben Galiș trage un semnal de alarmă către părinți: „Gropile de nisip de pe stadion nu sunt pentru joacă!”

  de Raluca Medeleanu | 28 June 2022, 12:49 PM | Știri Arad | Strada | Topic special

  2

  Ruben Galiș, preparator sportiv și membru în Lotul Național de Dodgball, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care face arădenilor pentru a respecta destinația sportivă a stadionului Gloria din Arad. Rugămintea este adresată mai ales părinților care lasă copiii să se joace în groapa de nisip dedicată antrenamentelor sportivilor.

  „Dragi părinți,
  Gropile de nisip de pe stadionul de atletism NU sunt pentru jucatul copiiilor în nisip. Nici pentru castele de nisip, nici ca să și-l pună în cap, nici ca să-l scoată afară.
  De asemenea, groapa de nisip de pe stadionul de atletism nu e pentru animalele de companie, ca să aibă unde face gropi spre alte galaxii.
  GROAPA DE NISIP de pe stadionul de atletism este STRICT pentru probele sportive și antrenamentele aferente sporturilor de sărituri în groapa cu nisip.
  Așa am găsit astăzi groapa de nisip, altă dată am găsit mașinuțe, găletuțe și alte forme pentru nisip… gândiți-vă cât de plăcut îi e campionului național la săritura în lungime să aterizeze într-o groapă fără nisip și pe lângă puținul nisip să dea și de alte obiecte care îl pot accidenta…
  Da, toți v-ați mândrit cu David Popovici, la fel puteți să vă mândriți și cu un campion la săritura în lungime, chiar de la voi din Arad, dar pentru asta trebuie să-l respectați atât pe el, cât și locul unde se antrenează!
  Mulțumesc pentru înțelegere!”
  , scrie Ruben Galiș pe Facebook.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.