duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ronaldinho a fost eliberat! Media din toată lumea scrie că Messi l-a salvat pe brazilian

  de - | 9 aprilie 2020, 9:03 AM | Sport

  0

  Presa argentiniană susține că Ronaldinho a fost eliberat din închisoarea paraguayană cu ajutorul banilor plătiți de cineva de la Barcelona, iar acel cineva ar fi Lionel Messi!

  Calvarul de 5 săptămâni îndurat în pușcăria din Asunción s-a terminat aseară pentru Ronaldinho, care a ieșit în schimbul unei mari sume de bani. 1,6 milioane de dolari a fost cauțiunea acceptată de judecătorul paraguayan pentru el și fratele său Roberto de Assis Moreira, dublul ultimei sume refuzate la anteriorul apel făcut de avocații brazilienilor și garantate cu o proprietate a unui amic, scrie gsp.ro.

  ronaldinho messi

  Banii n-ar fi fost plătiți însă de „Dinho”, a cărui situație financiară nu este deloc una bună. Salvarea ar fi venit dinspre fostul său club, Barcelona! Presa argentiniană a aflat că dintr-un cont al catalanilor ar fi plecat banii în Paraguay. „Totul ca un gest de amiciție și recunoștință pentru ceea ce a însemnat Ronaldinho pentru Barca. Mai mult, există indicii că s-a oferit să-l ajute chiar căpitanul Leo Messi, care câștigă din salariu acei bani în mai puțin de două săptămâni”, scrie presa argentiniană.

  Dinho a dat autografe la ieșirea din pușcărie înainte de a se urca în mașina poliției care l-a condus către hotelul unde va rămâne în arest domiciliar până la finalizarea anchetei: „Vă mulțumesc tuturor pentru rugăciunile voastre”, scrie gsp.ro.

  ronaldinho

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.