Ronaldinho a fost eliberat! Media din toată lumea scrie că Messi l-a salvat pe brazilian

  de - | 9 aprilie 2020, 9:03 AM | Sport

  0

  Presa argentiniană susține că Ronaldinho a fost eliberat din închisoarea paraguayană cu ajutorul banilor plătiți de cineva de la Barcelona, iar acel cineva ar fi Lionel Messi!

  Calvarul de 5 săptămâni îndurat în pușcăria din Asunción s-a terminat aseară pentru Ronaldinho, care a ieșit în schimbul unei mari sume de bani. 1,6 milioane de dolari a fost cauțiunea acceptată de judecătorul paraguayan pentru el și fratele său Roberto de Assis Moreira, dublul ultimei sume refuzate la anteriorul apel făcut de avocații brazilienilor și garantate cu o proprietate a unui amic, scrie gsp.ro.

  Banii n-ar fi fost plătiți însă de „Dinho”, a cărui situație financiară nu este deloc una bună. Salvarea ar fi venit dinspre fostul său club, Barcelona! Presa argentiniană a aflat că dintr-un cont al catalanilor ar fi plecat banii în Paraguay. „Totul ca un gest de amiciție și recunoștință pentru ceea ce a însemnat Ronaldinho pentru Barca. Mai mult, există indicii că s-a oferit să-l ajute chiar căpitanul Leo Messi, care câștigă din salariu acei bani în mai puțin de două săptămâni”, scrie presa argentiniană.

  Dinho a dat autografe la ieșirea din pușcărie înainte de a se urca în mașina poliției care l-a condus către hotelul unde va rămâne în arest domiciliar până la finalizarea anchetei: „Vă mulțumesc tuturor pentru rugăciunile voastre”, scrie gsp.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.