miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  A murit Rona Hartner. Actrița avea cancer la plămâni și creier

  de - | 23 noiembrie 2023, 4:15 PM | Naţional

  0

  (foto: Facebook/Rona Hartner)

  Actrița în vârstă de 50 de ani se afla pe patul de moarte, conform ultimului anunț făcut de sora sa, Rinda. În urmă cu o zi, sora Ronei Hartner a anunțat că aceasta „își trăiește ultimele clipe”. Actrița a murit la doar 50 de ani, răpusă de o maladie cumplită cu care s-a luptat în ultimii ani.

  Rinda, sora Ronei Hartner, a anunțat miercuri seară, 22 noiembrie, că actrița își trăiește ultimele clipe. Artista a fost diagnosticată în urmă cu câteva luni cu cancer la plămâni și creier.

  Rona Hartner a fost diagnosticată în vară cu cancer la plămâni și creier,. „Am o tumoare de 5 cm la plămâni și 7 tumori pe creier“, mărturisea actrița.

  Deși boala era în stadiul patru, Rona Hartner nu a renunțat să lupte și să spere că va învinge din nou cancerul, mai ales cu ajutorul credinței.

  „Medicii mi-au descoperit la plămâni o tumoare de cinci centimetri, cele pe creier sunt mici, de 15 mm fiecare, dar sunt șapte, și la glandele suprarenale au văzut metastaze. Aceste tumori nu sunt operabile. Tratamentul îl voi face în Franța. O să urmez nu citostatice, ci imunoterapie, e mai suportabilă“, a declarat Rona Hartner pentru Playtech.

  Cântăreața a mărturisit că nu se simte bine, de aceea medicii i-au interzis orice activitate care ar putea să o afecteze și mai mult. Drept urmare, toate proiectele sale au fost puse pe pauză.

  sursa: Adevărul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.