marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Actrița Allison Mack, condamnată la trei ani de închisoare pentru apartenența sa la o sectă

  de - | 1 iulie 2021, 11:45 PM | Monden

  0

  (foto: Instagram/fanpage)

  Actrița Allison Mack, cunoscută din serialul ”Smallville”, a fost condamnată la trei ani de închisoare pentru apartenenţa sa la secta DOS, o organizaţie piramidală de sclave sexuale iniţiată de aşa-numitul guru al dezvoltării personale Keith Raniere. Actrița a primit o pedeapsă redusă după ce a colaborat cu autorităţile.

  Conform sursei citate, acuzarea a recomandat o pedeapsă cu o durată inferioară celei prevăzute de lege – între 14 şi 17 ani şi jumătate de închisoare – având în vedere colaborarea actriţei cu autorităţile pe durata anchetei.

  Judecătorul Nicholas Garaufis a stabilit în cele din urmă o pedeapsă de trei ani pentru fiecare dintre cele două capete de acuzare (şantaj şi conspiraţie în vederea comiterii acestei infracţiuni), ambele sentinţe putând fi ispăşite concomitent.

  Allison Mack (38 de ani) a furnizat echipei procurorului federal din Brooklyn informaţii preţioase vizând mecanismul de funcţionare a DOS, precum şi asupra acţiunilor lui Keith Raniere. Actriţa a dezvăluit că gurul îşi incita colaboratoarele din cadrul organizaţiei să recruteze femei şi să le oblige să întreţină relaţii sexuale cu el.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.