marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Romario Moise: „Ne așteaptă un meci greu, întotdeauna este așa după o înfrângere”

  de Lucian Dănilă | 30 august 2019, 8:08 AM | Sport

  0

  Romario Moise ar putea debuta pentru UTA într-un meci de campionat. A început sezonul ca titular în Liga 1 în tricoul echipei Astra Giurgiu. Apoi, Romario a primit tot mai puține șanse de la Alexa și a decis că trebuie să facă o schimbare.

  Fotbalistul a ales să joace la UTA și nu regretă acest lucru. A jucat deja un meci pentru gruparea arădeană în meciul din Cupa României cu Lipva, scor 1-0. Nu a strălucit, dar nici nu a făcut greșeli, astfel că Balint l-ar putea folosi și sâmbătă în meciul cu FC Snagov.

  „Ne așteaptă un meci greu, întotdeauna este așa după o înfrângere. Îmi doresc să ne mobilizăm cu toții mai bine și să punem în practică ceea ce lucrăm la antrenamente. O să strângem rândurile și o să trecem peste întâmplarea negativă de la Timișoara. Trebuie să iasă la iveală valoarea, căci este un grup cu o calitate tehnică foarte bună. Cu siguranță vom face un meci foarte bun. Personal, am venit cu sufletul deschis și cu toată convingerea că o să facem treabă foarte bună împreună, la UTA. Am fost primit bine din toate punctele de vedere, m-am acomodat repede și sper să ne ajutăm reciproc. Mi s-a oferit oportunitatea aceasta de la Arad și am primit-o cu sufletul deschis. Sunt sigur că am făcut o alegere bună. Mă adaptez repede oriunde voi fi folosit”, spune Romario Moise.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.