România va contribui voluntar la OCDE cu peste 1,3 mil. euro

  de Special Arad | 23 septembrie 2014, 3:05 PM | Business

  0

  Guvernul a adoptat luni, în şedinţă, o hotărâre prin care este aprobată suma de 1.365.187 euro pentru plata contribuţiei voluntare a României la Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE), informează un comunicat de presă.

  Potrivit sursei citate, suma este destinată finanţării participării României, prin Consiliul Concurenţei în parteneriat cu Cancelaria Primului-Ministru şi Ministerul Finanţelor Publice, într-un proiect care să fie realizat de OCDE, privind analiza impactului reglementărilor în vigoare în sectoare-cheie ale economiei româneşti, în perioada 2014-2015.

  Sursa: Agerpres

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.