duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  România, pe lista țărilor în care situația epidemiologică este „îngrijorătoare”

  de Special Arad | 12 noiembrie 2021, 8:52 PM | Internaţional

  0

  Situaţia epidemiei de COVID-19 continuă să se deterioreze în Uniunea Europeană şi este considerată „foarte îngrijorătoare”’ în zece ţări şi „îngrijorătoare”’ în alte zece, a anunţat vineri Centrul European de Prevenire şi Control al Bolilor (ECDC).

  Situaţia epidemiologică din UE este caracterizată în prezent de o creştere rapidă şi semnificativă a numărului de cazuri şi de o rată a mortalităţii scăzută, dar în creştere lentă. Cazurile, spitalizările şi decesele sunt aşteptate să crească în următoarele două săptămâni”, rezumă agenţia UE cu sediul la Stockholm, în ultima sa evaluare a riscurilor.

  Dintre cele 27 de state membre, Belgia, Polonia, Ţările de Jos, Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Estonia, Grecia, Ungaria şi Slovenia se află într-o situaţie „foarte îngrijorătoare”.

  Ţările în situaţie „îngrijorătoare” sunt Austria, Danemarca, Finlanda, Germania, Irlanda, Letonia, Lituania, Luxemburg, România şi Slovacia.

  Citește continuarea AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.