România frumoasă! Semafor alimentat cu energie electrică de la un… bar. Patronul l-a scos din priză

  de - | 12 October 2021, 10:08 AM | LOL

  0

  Situație neobișnuită într-o intersecție periculoasă din județul Neamț. Intersecţia din Girov e la câţiva kilometri de Piatra Neamț, pe drumul naţional care duce spre Roman. Semafoarele instalate acolo de autorități sunt alimentate cu energie electrică de la un bar din apropiere.

  Recent, proprietarul barului a scos semafoarele din priză pentru că nimeni nu i-a plătit curentul consumat, potrivit TVR. E vorba de câteva sute de lei anual.

  Vasile Ciubotaru, primarul comunei Girov a explicat cum s-a ajuns la această soluție inedită: „Suntem consideraţi, noi primăria, vinovaţi că nu există energie electrică. Prima dată s-a întrebat la iluminatul nostru public dacă se poate lega, am fost de acord, dar iluminatul public înseamnă iluminat de noapte, ziua ce facem? După care s-a găsit o soluţie. Alimentare de la un particular.”

  Așa s-a ajuns la barul din apropiere. Între timp, proprietarul barului a fost de acord să bage semafoarele iar în priză pentru circa o săptămână. Iar acum, cei de la Drumuri spun că vor instala panouri fotovoltaice, astfel încât semafoarele să alimentate independent tot timpul.

   

  Sursa: Europa FM

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.