România ar urma să primească 10 miliarde de euro din PNRR

  de - | 7 June 2022, 8:16 AM | Naţional

  0

  (foto: Facebook / Planul Național de Redresare și Reziliență)

  România ar urma să primească, până la sfârşitul anului, 10 miliarde de euro din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, a anunţat ministrul investiţiilor şi proiectelor europene, Marcel Boloş, informează Radio România Actualități.

  El a precizat că autorităţile române se pregătesc să depună şi cea de-a doua cerere de plată de 3 miliarde de euro în cursul lunii octombrie.

  Comisia Europeană poate să ceară în această perioadă informaţii suplimentare legate de îndeplinirea celor 21 de jaloane pe care România le-a dus la bun sfârşit anul trecut. De îndeplinirea acestor jaloane depinde și acordarea primelor 3 miliarde de euro din Planul Național de Redresare și Reziliență. Dacă se vor cere informații suplimentare, acestea vor fi transmise de fiecare minister în parte, prin Ministerul Proiectelor Europene.

  Sursa: Radio România Actualități

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.