România a pierdut semifinala cu Rusia și va juca finala mică a Campionatului European de handbal

  de Lucian Dănilă | 14 decembrie 2018, 8:01 PM | Sport

  0

  Fără Cristina Neagu, accidentată grav în meciul anterior cu Ungaria, România nu a făcut față decât o repriză campioanei olimpice la handbal feminin, Rusia, antrenată de celebrul Trefilov. Selecționerul României, Ambros Martin, a găsit antidot pentru elevele sale de la Rostov Don doar pentru o repriză.

  În prima parte, evoluțiile lui Pintea, Perianu sau Dragut ne dădeau speranțe că putem accede în finala continentală, dar după ce a condus chiar și cu trei goluri diferență, 11-8, România a pierdut tot mai mult din precizie și din tonus, iar Rusia a încheiat în avantaj prima parte, 16-15.

  După pauză, România nu a marcat timp de șase minute, iar eliminările au venit una după alta. Intervențiile lui Dedu și Dumanska nu ne-au ajutat prea mult, Vyakhireva făcând ce a vrut ea cu defensiva noastră. Cu doar 7 goluri marcate în a doua parte, România nu putea emite pretenții pentru finală. Rusia a câștigat cu scorul de 28-22  și este favorita finalei de duminică.

  România se pregătește pentru finala mică de duminică.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.