marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Conform așteptărilor, România a învins Portugalia în manșa tur a barajului pentru Campionatul Mondial de handbal feminin 2023

  de Special Arad | 8 aprilie 2023, 9:14 PM | Sport

  0

  În manșa tur a barajului pentru calificarea la Campionatul Mondial de handbal feminin care s-a disputat, sâmbătă, la Pitești, România a învins Portugalia, scor 35-20 (19-12), informează Gazeta Sporturilor.
  În urma acestui succes categoric, tricolorele au devenit favorite la calificare. Partida retur se va disputa miercuri, 12 aprilie, în Portugalia. Principalele marcatoare pentru România au fost Sorina Grozav, cu 7 goluri, Cristina Neagu și Nicoleta Dincă, cu câte 6 reușite. România a fost prezentă la toate cele 25 de ediții ale Campionatului Mondial feminin și era înaintea meciului de la Pitești superfavorită la calificare în fața Portugaliei. La casele de pariuri România a avut cota de 1.12 la victorie, în timp ce adversarele au cota 8.
  Campionatul Mondial de handbal feminin 2023 se desfășoară între 29 noiembrie și 17 decembrie în Danemarca, Norvegia și Suedia.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.