Român ucis în Franța! Cumnatul lui l-a călcat de mai multe ori cu mașina

  de - | 15 aprilie 2020, 1:39 PM | Internaţional

  0

  (foto: DDM, AE)

  Un român de 25 de ani a fost ucis în Franța, după ce a fost călcat cu mașina de mai multe ori de cumnatul său, scrie La Depeche.

  Potrivit cotidianului local, motivul atacului ar fi fost gelozia. Șoferul ar fi bănuit că tânărul din România are o relație cu soția sa.

  El a așteptat ca românul să traverseze strada, moment în care l-a lovit cu mașina, apoi a trecut peste el de mai multe ori, scrie La Depeche.

  Șoferul a mers direct la Poliție, unde a povestit ce a făcut.

  “Tocmai ieșea din magazinul nostru. Eram înăuntru, când am auzit un zgomot, ca o împușcătură. Imediat, soțul meu, care a fost pompier voluntar, i-a acordat primul ajutor. Este șocant, nu am alte cuvinte”, a povestit proprietara unui magazin din Lavelanet, un oraș cu mai puțin de 7.000 de locuitori din sud-vestul Franței.

  Medicii sosiți la locul accidentului nu au reușit să îi salveze viața tânărului. Șoferul a fost arestat și va fi acuzat de crimă, scrie actu17.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.