sâmbãtã, 25 mai, 2024

Special Arad Logo

  Un român care a provocat un accident grav în Italia și-a abandonat prietenul mort în mașină și a fugit

  de - | 14 ianuarie 2024, 5:40 PM | Internaţional

  0

  Un român de 36 de ani din Italia a provocat un accident grav, după ce s-a urcat beat la volan. Mașina pe care o conducea a lovit bordura unui sens giratoriu, nu a mai putut fi controlată și s-a oprit în cele din urmă într-o grădină, scrie presa italiană, citată de HotNews.

  Martorii evenimentului au sunat imediat să ceară ajutor. Când salvatorii au ajuns la locul accidentului l-au scos din mașină pe român care era nevătămat. Imediat, el a fugit de la locul faptei, în timp ce în mașină era prietena lui care era rănită și un bărbat care murise pe loc. Victima era un italian de 58 de ani, care se afla pe bancheta din spate și care nu a avut nicio șansă.

  Carabinerii l-au urmărit pe român și l-au prins la scurt timp, nu departe de locul accidentului. Acesta a fost total necooperant cu forțele de ordine, iar când a fost testat, alcoolemia constatată a fost de 2g/l de alcool în sânge, scrie presa italiană.

  Sursa: hotnews.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.